Aqualizer

Aqualizer Home

Het laatste nieuws over de Aqualizer.

11 April, 2009

Aqualizer viert feest

Nu de Aqualizer meer dan 5000 keer gedownload is, een jaar bestaat en is opgenomen in Music Tech Magazine, vonden we het wel tijd voor een feestje. Een speciale Aqualizer-taart maakte het allemaal extra feestelijk. Helaas was de taart al heel snel op...

Aqualizer-taart

1 April, 2009

Meer dan 5000 downloads van de Aqualizer!

De Aqualizer is vandaag voor de vijfduizendste keer gedownload! Dit is geen 1 aprilgrap! Wij zijn natuurlijk heel blij met dit geweldige resultaat, niet in de laatste plaats omdat de Aqualizer op 4 april pas zijn eerste verjaardag viert.

We willen alle gebruikers bij dezen van harte bedanken voor het downloaden van de Aqualizer en het leveren van commentaar, suggesties en tips. Jullie steun heeft ons geïnspireerd om nog harder te werken aan de Aqualizer en daarmee te zorgen voor een nog betere werking ervan.

En dan nu... op naar de tienduizend!

23 Maart, 2009

Aqualizer in Music Tech Magazine

Een tijdje geleden kregen we een aanbod van het Music Tech Magazine, een Engels maandblad over geluidstechniek, om opgenomen te worden in hun tijdschrift. De Aqualizer plugin staat nu op de bijgeleverde DVD van het tijdschrift, dat deze maand op de schappen ligt in Engeland (nummer 72). Wij zijn erg blij dat een toonaangevend blad als dit de Aqualizer goed genoeg acht om opgenomen te worden in hun blad en DVD; het is niet het minste tijdschrift! Het nummer waar de Aqualizer in staat, kan op de website van Music Tech worden besteld.

11 Januari, 2009

Nieuwe website Lay-out

Welkom op de 1.2 versie van deze website. Aangezien we in de kerstvakantie wat tijd over hadden, hebben we eens goed gesleuteld aan de website. We hebben nu een logo, een nieuwe website lay-out and de tekst is goeddeels herschreven. We zijn ook bezig de Aqualizer zelf een makeover te geven, maar het zal nog een tijdje duren voor we daar mee klaar zijn. We zijn natuurlijk altijd blij met opmerkingen en suggesties van uw kant hoe het nog beter en mooier kan – niemand is ooit te oud om te leren. U mag ons altijd contacteren.

6 Januari, 2009

Aqualizer toegevoegd aan KVR database

We zijn erg blij dat de Aqualizer is toegevoegd aan de gerenommeerde KVR Audio database, een database met audio-gerelateerde plugins, waaronder VST-Plugins. Recentelijk is ook de Aqualizer 1.1 hieraan toegevoegd, wat betekent dat we via deze database vrij veel extra gebruikers zullen krijgen. Inderdaad, in enkele dagen was het aantal downloads verdubbeld. We zijn hier erg blij mee, en zullen onze best doen te blijven voldoen aan de standaards die KVR hanteert.

Listed at KVR

23 December, 2008

Aqualizer versie 1.1

Dankzij de kritiek van enkele van onze gebruikers hebben we de Aqualizer zoveel kunnen verbeteren dat we een Aqualizer 1.1 hebben geschreven. Deze is compatibel met meer hosts dan de 1.0-versie en een aantal bugs zijn verwijderd. We raden u dan ook aan deze versie te gebruiken in plaats van de oude. Van nu af aan staat bij elke versie het versienummer, zodat u gemakkelijk kunt zien welke versie u gebruikt. Als er geen nummer bijstaat, bent u nog in het bezit van de 1.0-versie.

19 December, 2008

Donatieknop

We leven nog steeds in een kapitalistische wereld (maar hoe lang nog?) en kredietcrises schuilen op elke hoek van de straat. Daarom hadden we bedacht dat misschien ook wij maar eens moesten proberen een slaatje te slaan uit ons product. Wij zijn ook maar arme studenten. Aangezien we wel willen dat de Aqualizer gratis te gebruiken blijft voor iedereen, leek de mogelijkheid tot vrijwillige donatie ons de beste oplossing. Mocht u bijzonder tevreden zijn over de Aqualizer, dan kunt u de donatieknop vinden onder contact.

Josse van Dobben de Bruyn en Jelle van Mourik

Alle rechten voorbehouden.